<<VISSZA

Forma 1/2 Gyerek Autós Suli

Kedves Felnőttek!

A Forma 1/2 Gyerek Autós Suli Magyarországon elsőként tűzte ki célul, hogy a 6 évesnél "idősebb" kicsik a valódi körülményekhez hasonlóan egy képzelt közúti forgalomban tanuljanak autót vezetni és ismerkedjenek a közlekedési szabályokkal, helyzetekkel.

Hisszük, hogy a Forma 1/2 Gyerek Autós Suli által indított kezdeményezés eredményeként a résztvevő kis tanítványokat, mikor elérik az igazi jogos1tvány megszerzésének idejét, a szülők már sokkal nagyobb nyugalommal indítják majd el az első közös és önálló autós őt megtételére.

Gyerek autós suli

Ismertető:

A játékos elméleti foglalkozás, a közlekedési játszótér egyedi kialakítású "tantermében" kezdődik. Itt a nebulók egy képzett moderátor segítségével megismerkedhetnek az alapvető és legfontosabb KRESZ táblákkal, a közlekedésben előforduló színekkel, és forgalmi szituációkkal.

Valószínűleg ez sok gyerek számára már csak "ismétlés", hiszen szüleikkel együtt nap, mint nap többször találkoztak a közlekedésben.

Gyerek autós suli

Alapszabályként a jobbkéz szabályt sajátítják el elsőként, melyhez ismét a játék erejét hívjuk segítségül. A résztvevő gyerekek, hogy biztosak legyenek magukban, minden érthető és világos legyen, kapnak a jobb csuklójukra egy szalagot, Ez egyben egy emlék is számukra tőlünk.

Ez időnként a felnőtteknek is jól jönne.

Gyerek autós suli

Ez után következik a várva-várt nagy élmény, az autózás. Lehet gyorsítani, lassítani, fékezni vagy megállni, irányt változtatni vagy hátramenetet gyakorolni. A gyerekek önállóan, egyedül vagy testvérükkel autóznak az erre a célra kialakított közlekedési pályán.

Azért, hogy minél több kisgyerek átélhesse az első autózás örömét, és felejthetetlen élményt szerezzen magának, a Forma 1/2 Gyerek Közlekedési játszótér és autós suli örömmel látogat el az Önök, óvodájuk, iskolájuk, művelődési házuk, munkahelyük, rendezvényük helyszínére vagy bármilyen gyerekekkel kapcsolatos rendezvényükre bárhol az ország területén.

Autók